fbpx
ЦЕНИ
ОФЕРТИ
РЕЗЕРВАЦИЯ

3 знака, че ви е време за почивка

Билкова-сауна-термална-зона

3 знака, че ви е време за почивка

Когато не намирате време за почивка, тялото намира начин да ви сигнализира, че се нуждае от нея. Умората и напрежението ви завладяват и ви става все по-трудно да се концентрирате и да се наслаждавате на живота. Отдавна е доказано дори научно, че отдихът на хубаво място е полезен за здравето – физическото и емоционалното. Затова, ако още отлагате семейната си почивка, вижте кои са издайническите знаци, че е време да се активизирате с планиране.

1. Стресът ви превзема

Когато често губите търпение, мислите ви са тревожни или лесно се сърдите, то тогава ви трябва спешна промяна. Дори да обожавате работата си, изниква необходимост да се дистанцирате поне за малко от задачите и да се отдадете на релакс. Нужна ви е семейна почивка и малко повече моменти, в които съзнанието ви да се пречисти от мислите. Прекарвайки време с най-близките, в приятна атмосфера, ще може да забравите за безбройните си задачи и да се презаредите с енергия.

Когато и всичко това се гарнира с любезно обслужване и вкусна храна, която не приготвяте сами, удоволствието е още по-голямо. Няколко блажени дни без чистене и други домакински задачи. Време, в което децата се смеят, а вие се забавлявате истински. Ето това е рецептата за справяне със стреса.

Джакузи-на-открито

2. Нямате достатъчно време за близките си

Парадоксално е, че често нямаме време именно за най-близките си. Прекарваме по-голямата част от деня си в работа и домакински задачи, спим, а с обичаните си хора сме само броени часове. Ако имате деца, знаете колко бързо порастват, как непрекъснато се променят вкусовете им, научават нещо ново. Пропуснали сте още някое училищно тържество? Нямате време да организирате пикник, да излезете с малките? Планирайте семейна почивка и се отдайте на време, в което ще мислите само за близките си и за всичко красиво, което осмисля дните ви. А всички усмивки, които видите по лицата на обичаните хора, мигновено ще се отразят и във вашите очи.

Мечтаната-семейна-СПА-почивка

3. Разсеяни сте и мислите само за миналото

Често човек се фокусира твърде много над миналото, когато в настоящия момент не е достатъчно щастлив. Ако се хващате, че мислите за отминали пътувания, весели моменти и празници, то трябва да направите нещо сега. Да избягате от ежедневното и да си осигурите нова порция свежи изживявания! Една весела семейна почивка е перфектното решение в случая. Планирайте няколко дни със забавления и се заредете с настроение, което ще позволи на натрупаното напрежение да си отиде.

Ако откривате себе си в някои от горните редове, то ви каним на незабравима семейна почивка в Парк и СПА Хотел Марково. Най-често, планирайки релакс, хората търсят идеи за хотел във Велинград. Истината е, че в България има още много приказни места, които си струва да посетите. Хотелът ни се намира до Пловдив, в полите на Родопите. В него ви очакват 4 вътрешни топли басейна, от които 2 са специално за деца. Може също така да разпуснете в билковата сауна, солната стая или сауната. Стресът ще изчезне след прекрасните масажи, които предлагаме. Около хотела има и хубав парк с привлекателните атракции на Въжеландия. Докато децата ви играят там, вие може да си почивате, наслаждавайки се на книга или разговор с най-близките. Има още и спортни игрища, както и възможност за наемане на триколки. Тъй като Пловдив е много близо, затова спокойно може да отскочите до Стария град и да се потопите в очарованието на града.

И след като изброихме трите знака, че ви е време за почивка, е време да ви пожелаем точно три неща по време на същата: смях, спокойствие и радост.

Очакваме ви!