Терапии

В  безупречен професионализъм, Ви въвеждаме в тайните на различни СПА терапии и ритуали от целия свят. В СПА центърът на Парк и СПА Хотел Марково, гостите имат възможността да се насладят на разнообразие от масажи и терапии, с които да се погрижат, както за здравето на духа, така и за тялото си.

Цени и Видове терапии

Видове терапии Времетраене Цена
Ваната на Клеопатра 30 мин. 30 лв.
Хидромасажна вана „Етерични масла“ 30 мин. 30 лв.
Рибки „Гара Руфа“

Наречени също така Doctor Fish,те правят релаксиращ масаж на ходилата,отнемайки само  най-горния-мъртъв слой от кожата на краката.Там са разположени всички акопунктурни точки свързани с тялото.Докосвайки ги те освобождават стреса и напрежението,подобряват общото състояние и кръвообръщението.

 

 

25 мин.

 

-25%-15лв

Дете –     25 мин. -25% – 7.50лв
25 мин.

(за двама едновременно)

30лв

 

Ритуал „Тайната на Екзотиката“

Изключителна комбинация от чист мед, цитрусови плодове, ванилия и мляко. Процедурата започва с хладна млечна вана в комбинация с ванилия и свежи плодови късчета, след което двама терапевти, работещи в синхрон, премахват горния слой мъртви  епителни клетки на кожата с фин пилинг. Следва Римски масаж на четири ръце с мед  и мляко и завършва с млечна маска на лице.

100 мин. 134 лв.
СПА терапия с вулканични камъни

Така наречената геотермална спа терапия за релаксация и възстановяване. Отпуска мускулите, премахва дисбаланса и подобрява гъвкавостта на ставите. Съчетанието на енергийното въздействие на затоплените камъни и мануалния масаж облекчава хроничните болки главно в мускулната и скелетната ни система, стимулира прилива на енергия, добро здраве и душевна хармония. Целта на масажа с вулканични камъни е да се постигне баланс на физическо, психическо, емоционално и енергийно ниво.

60 мин. 85.00 лв.
СПА пакет „За Нея“

1.Напарване в парна баня или сауна;

2.Ваната на Клеопатра;

3.Римски масаж с мед и мляко;

4.Ексфолираща маска за лице „Йогурт“

100 мин. 100.00 лв
СПА пакет „За Него“

1.Напарване в парна баня или сауна;

2.Ориенталски пилинг „Кесе“;

3.Рефлексотерапия.

4.Подхранваща маска за лице.

100 мин. 100.00 лв
СПА пакет Шоколадова наслада

1.Напарване в парна баня или сауна;

2.Спа пилиг с кафе;

3.Релаксиращ и овлажняващ масаж с натурален шоколад,завършващ с хидратиращ шоколадов крем.

100 мин. 89.00лв
СПА терапия“Весели крачета“

Рибки Гара Руфа ,който премахват мъртвата кожа,комбинирани с точков масаж на краката за пълно отпочиване и успокоение,което се  усеща по цялото тяло.

45 мин 40.00лв