Терапии

Парк и СПА Хотел Марково

В  безупречен професионализъм, Ви въвеждаме в тайните на различни СПА терапии и ритуали от целия свят. В СПА центърът на Парк и СПА Хотел Марково, гостите имат възможността да се насладят на разнообразие от масажи и терапии, с които да се погрижат, както за здравето на духа, така и за тялото си.

За информация и резервации+359 893 058 044 

E-mail: spa@hotelmarkovo.bg

Работно време: 09:00 ч. – 21:00 ч.

Цени и Видове терапии

Видове терапии Времетраене Цена
Ваната на Клеопатра 30 мин. 30 лв.
Хидромасажна вана „Етерични масла“ 30 мин. 30 лв.
Рибки „Гара Руфа“

Наречени също така Doctor Fish,те правят релаксиращ масаж на ходилата,отнемайки само  най-горния-мъртъв слой от кожата на краката.Там са разположени всички акопунктурни точки свързани с тялото.Докосвайки ги те освобождават стреса и напрежението,подобряват общото състояние и кръвообръщението.

25 мин. -25%-15лв
Дете  25 мин. -25% – 7.50 лв
25 мин.

(за двама едновременно)

30 лв.
Оризова терапия „Тайната на Гейшите“

Оризът стимулира производството на биоактивни вещества, отговорни за енергизирането на кожата, забавя процесите на стареене и е мощен източник на витамин В1, засилва имунната система и предпазва от рак на кожата. Това е една терапия за духа и тялото, открита сред тайните на природата. Наслада за сетивата, оризовата терапия действа антицелулитно, стягащо, подмладяващо, хидратира кожата и трайно парфюмира тялото с неустоим мек ,нежен и сладък аромат . Прилагат се натурални продукти с ориз, които дават чудесни резултати.Терапията започва с вана на цялото тяло с натуралнен оризов гел. Процедурата продължава с нанасяне на оризова крем-маска на цяло тяло, след което финализира с цялостен масаж, отново с чист оризов продукт.

Препоръчва се за тези , които се грижат наистина добре за себе си !

90 мин. 95 лв.
СПА терапия с вулканични камъни

Така наречената геотермална спа терапия за релаксация и възстановяване. Отпуска мускулите, премахва дисбаланса и подобрява гъвкавостта на ставите. Съчетанието на енергийното въздействие на затоплените камъни и мануалния масаж облекчава хроничните болки главно в мускулната и скелетната ни система, стимулира прилива на енергия, добро здраве и душевна хармония. Целта на масажа с вулканични камъни е да се постигне баланс на физическо, психическо, емоционално и енергийно ниво.

60 мин. 85.00 лв.
СПА пакет „За Нея“

1.Напарване в парна баня или сауна;

2.Ваната на Клеопатра;

3.Римски масаж с мед и мляко;

4.Ексфолираща маска за лице „Йогурт“

100 мин. 100.00 лв
СПА пакет „За Него“

1.Напарване в парна баня или сауна;

2.Ориенталски пилинг „Кесе“;

3.Рефлексотерапия.

4.Подхранваща маска за лице.

100 мин. 100.00 лв.
СПА пакет Шоколадова наслада

1.Напарване в парна баня или сауна;

2.Спа пилиг с кафе;

3.Релаксиращ и овлажняващ масаж с натурален шоколад,завършващ с хидратиращ шоколадов крем.

100 мин. 89.00 лв.
СПА терапия“Весели крачета“

Рибки Гара Руфа ,който премахват мъртвата кожа,комбинирани с точков масаж на краката за пълно отпочиване и успокоение,което се  усеща по цялото тяло.

45 мин. 40.00 лв.
Парк и СПА Хотел Марково