Спорт и развлечения

За любители атлети и спортни ентусиасти!

Парк и СПА Хотел Марково

Защото активният начин на живот е важен за гостите на Парк и СПА Хотел Марково, ние им предлагаме различни комбинации от предложения за физически тренировки.

Удобството на нашите гости е задължително, затова им предоставяме комфортен фитнес клуб с площ 80 кв. м., където да се чувстват спокойни, провеждайки своите планови и серийни тренировки.

Имайки традиция при настаняването на спортисти от национален ранг, ние от Парк и СПА Хотел Марково знаем, колко е важна за тях здравословната околна среда и разнообразието от активни дейности.

Затова ние разполагаме с над 6000 кв. м. облагородена площ на чист балкански въздух, която е идеална за разходки, джогинг, йога, както и други интерактивни спортни занимания на открито.

Комплексът също предоставя на своите гости два модерни тенис корта, външен и два вътрешни басейна с температура на водата 32 °C и 36 °C, мини голф, билярд, PlayStation 4, въздушен хокей, както и обезопасен детски кът с аниматори.

Към момента предстои разширяване на спортната база с футболно игрище, подходящо за тренировка, както от ентусиасти, така и от професионалисти.

 

За наем на съоръженията и допълнителна информация:

Рецепция /денонощно/: +359 885 669 560; +359 32 510 171

E-mail: reception@hotelmarkovo.bg

Парк и СПА Хотел Марково