Спорт 

За любители атлети и спортни ентусиасти!

Поддържайте Вашия тонус до като се забавлявате! Парк и СПА Хотел Марково Ви препоръчва воденето на активен начин на живот!

Предлагаме разнообразие от активности за физически тренировки, както на закрито, така и на открито.

Удобството на нашите гости е задължително, затова им предоставяме комфортна фитнес зала с площ 80 кв.м., където да се чувстват спокойни, провеждайки своите тренировки.

Два тенис корта и футболно игрище с най-модерна изкуствена настилка са на разположение за всички ентусиасти – както за гости на хотела, така и за външни посетители. 6000 кв. м. открити тревни площи, алеи и чист балкански въздух – идеалната комбинация за разходки, джогинг, йога и спортни занимания на открито.

Гости на хотела са били почти всички футболни отбори от българското първенство като ПФК Лудогорец Разград, ПФК Левски София, ПФК ЦСКА-София, ПФК Локомотив Пловдив, ПФК Берое Стара Загора, ПФК Славия София и много други.

През 2019 г. Парк и СПА Хотел Марково беше хотелът домакин на волейболната Лига на нациите. С едноседмичен престой наши гости бяха мъжките национални отбори по волейбол на България, САЩ, Сърбия и Иран.

За наем на спортните съоръжения и допълнителна информация:

Рецепция /денонощно/: +359 885 669 560; 

E-mail: reception@hotelmarkovo.bg