Солна Стая

 

Парк и СПА Хотел Марково

Солната терапия е начин за подобряване на здравето, като въздейства в 3 аспекта на дихателни, кожни заболявания и психически разстройства. Това става благодарение на вдишването и излагането на тялото на сухи аерозоли в естествени солни стаи.

Тази терапия е способ за подобряване на здравето и начина на живот. От нея се влияят различни заболявания, като астма, хронични респираторни болести, пневмонии, бронхити, настинка, вирусни инфекции, алергии, дерматит, псориазис, хронична умора, стрес, слаба имунна система и много други.

За разлика от други солни стаи, тази е халотерапевтична – солта, която се вдишва, има свойството да абсорбира по естествен начин течностите от носа и синусите, като в същото време “изчиства“ дихателната система. Солта е естествено антисептично средство с противовъзпалително и антибактериално действие.

Един сеанс в солна стая (40 мин.) се равнява на 4 часа разходка в борова гора. Нашите експерти ще ви консултират за необходимия брой посещения, в зависимост от вашата възраст и естеството на заболяването ви.

За информация и резервации: +359 893 058 044

E-mail: spa@hotelmarkovo.bg

Работно време: 09:00 ч. – 21:00 ч.

Цени на Солна стая: 

  • Халотерапия за деца до 11,99 години – 20 мин.– ПРОМО цена с отстъпка от -25% – 7,50 BGN 
  • Халотерапия за възрастни и деца над 12 години – 40 мин. ПРОМО цена с отстъпка от -25% – 15 BGN
Парк и СПА Хотел Марково