СВАТБИ и тържества

За вашият незабравим ден!

 

Има събития, които се случват веднъж в живота. Има моменти, които споделяме с любимите ни хора и искаме те да ни се случат по онзи специален и неповторим начин, по който сме си мечтали.Нашият професионален и отзивчив екип ще Ви помогне при организацията на важните събития – балове, кръщенета, концерти и сватби – в шумоизолираната и специално оборудвана за целта зала, преживаването Ви ще е такова, каквото си го представяте.Със светли и изчистени тонове, с модерна визия и усещане за лукс, магическата атмосфера на ресторанта превръща Вашия ден в незабравим приказен бал. Капацитетът на залата е до 160места.

Парк и СПА Хотел Марково е изключително подходящ за вашия изнесен ритуал – сред с обширни тревни площи и невероятна панорама към града на тепетата – Пловдив и Родопа планина!

Оказваме съдействие за заря,с предложения относно музика, украса, танцова програма, фото и видео услуги, видео кабинка за пожелания. Разполагаме с high-class бяла лимузина, за да направим не само сватбения Ви ден паметен, но и моминското Ви парти.

Заедно ще подготвим специално подбрано сватбено меню, съобразено с темата и визията на Вашата сватба. Нашият екип ще се погрижи за перфектното обслужване, докато Вие и Вашите гости се наслаждавате на изисканите специалитети, поднесени с усмивка, финес и перфектна презентация.

За контакти:от 09:00ч до 18:00ч – marketing@hotelmarkovo.bg,

или на +359 894 529 777