СВАТБИ и тържества

За Вашия незабравим ден!

Парк и СПА Хотел Марково

Специалните събития в живота са малко и желаем да ги изживеем по незабравимия начин, за който винаги сме ги мечтали. Да ги споделим с близките хора и да запазим прекрасните мигове до края на своя живот.

Парк и СПА Хотел Марково Ви предлага шумоизолирана и специално оборудвана за целта зала със светли изчистени тонове, модерна визия и усещане за лукс в магическа атмосфера. Ресторантът е с капацитет до 160 места и благодарение на нашия професионален екип, заедно ще превърнем събитието Ви в незабравим приказен бал.

Нашият хотелски комплекс е предпочитано място за организация на важни събития, балове, кръщенета, концерти и сватби, като винаги екипа ни е на разположение да Ви помогне.

Парк и СПА Хотел Марково е изключително подходящ за Вашия изнесен ритуал сред обширните тревни площи с изгледи към невероятна панорама на града под тепетата или Родопа планина.

Оказваме съдействие за заря, предложения относно музиката, украса, танцова програма, фото и видео услуги. Разполагаме с луксозна бяла лимузина, за да направим не само сватбения Ви ден паметен, но и моминското Ви парти.

Заедно ще подготвим специално подбрано сватбено меню, съобразено с темата и визията на Вашата сватба. Нашият екип ще се погрижи за перфектното обслужване, докато Вие и Вашите гости се наслаждавате на изисканите специалитети, поднесени с усмивка, финес и перфектна презентация.

За информация и резервации: +359 894 529 777

E-mail: marketing@hotelmarkovo.bg

Работно време: от 09:00 ч. до 18:00 ч.

Парк и СПА Хотел Марково