Сватби и Тържества

 

Всяка бъдеща булка се чувства като истинска принцеса в ресторант Bella Donna. Със светли и изчистени тонове, с модерна визия и усещане за лукс, магическата атмосфера на ресторанта превръща Вашия сватбен ден в незабравим приказен бал. Нашият екип ще се погрижи за перфектното обслужване, докато Вие и Вашите гости се наслаждавате на изисканите специалитети, поднесени с усмивка, финес и перфектна презентация.

За разлика от другите хотели в Пловдив, тук може да се откъснете изцяло от реалността и да се потопите в емоцията на вълшебния си сватбен ден, без досадният градски шум да притеснява изнесения ритуал или welcome drink-а на Вашите гости.

Коктейлното парти с изискани пенливи вина е перфектното начало на Вашия сватбен ден. Свържете с нашите специалисти, които могат да Ви съдействат с предложения относно музика, украса, танцова програма, фото и видео услуги.

Ако се доверите на професионализма и опита на нашия екип, заедно ще подготвим специално подбрано сватбено меню, съобразено с темата и визията на Вашата сватба.

Оказваме съдействие и за празнична заря от лицензирана фирма, за да бъде една наистина незабравима вечер!

Парк и СПА Хотел Марково е изключително подходящ за вашия изнесен ритуал –  разполагаме с обширни тревни площи и невероятна панорама към града на тепетата и Родопа планина – перфектното място за слънчеви сватбени снимки!