Ресторант Belle Vue

Неповторима гледка, която омагьосва!

Ресторант Belle Vue е единственият ресторант близо до Пловдив, съчетаващ изискана кухня, смайваща панорамна гледка  и специално отношение към госта.

Модерният дизайн, обособен собствен стил и любезно обслужване Ви предлагат възможност да се насладите на бизнес обяд, романтична вечеря или организирано събитие на най-магнетичната и уникална гледка към Пловдив.

Това е единственият хотел близо до Пловдив, който подарява всяка събота, като комплимент за своите гости в ресторанта, вечерна програма с изумителни изпълнения на акустичен роял.

Ресторантът е с капацитет 180 души, като 80 от тях можем да настаним на терасата с подвижен покрив, която е особено подходяща за пушачите през топлите сезони.

Нашият Шеф готвач подготвя с внимание към всеки детайл, умение и страст, както типични български ястия, така и изкушаващи специалитети от интернационалната кухня.

Гарантираме на нашите посетители се подбрани продукти от утвърдени марки за хранене на блок маса, както и разнообразно обедно меню. Специална селекция вина и маркови питиета, които да допълват за едно неповторимо преживяване.

За информация и резервации: +359 892 223 307

Работно време: 07:30 ч. – 23:30 ч.

Закуска: 07:30 ч. – 10:00 ч.