Ресторант Belle Vue

Ресторант Belle Vue ще Ви очарова с модерен дизайн, собствен стил и любезно обслужване. Може да се насладите на романтична вечеря, семейно събиране или приятелска компания, на фона на впечатляващата гледка към Пловдив, която се разкрива от ресторанта на хотела.

Ресторант Belle Vue е с вместимост за 180 души. Вътрешната част разполага със 100 места. Интериорът е изключително стилен, като акцентът пада върху роял „Ямаха”. Уникалната тераса побира 80 души и освен със страхотна гледка, впечатлява с подвижния си покрив.

Потопени в тази невероятна атмосфера, която други хотели в Пловдив не могат да предложат, можете да опитате типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня. Те са приготвени от нашия майстор-готвач с много грижа, умение и страст. Насладете се на любимите си маркови питиета, както и на класни вина от нашата винена селекция.

Откъснете се от сивото ежедневие и шумотевицата на забързания град в перфектната обстановка на ресторант Belle Vue, само на 2 км от Пловдив.

Tелефон за резервации: +359 892223307 (от 07:30 до 23:30)

Парк и СПА Хотел Марково