Скъпи приятели,

Предвид създалата се ситуация и разпространението на COVID-19 на територията на Република България, съгласно заповед №РД-01-124/13.03.2020 на Министерството на Здравеопазването, считано от 15.03.2020 г., ръководството на Парк и СПА Хотел Марково взе решение хотелът да прекрати изцяло работна дейност до 13.04.2020 г. включително или до второ нареждане на изпълнителната власт.

Съответните мерки са взети с цел да запазим здравето, както на нашия екип, така и на всички гости на Парк и СПА Хотел Марково.

Всички планирани събития, мероприятия на корпоративни клиенти и резервации на индивидуални гости в посочения период ще бъдат пренасочени за дати след падането на забраната или анулирани при желание от страна на клиента. В случаи на анулации, всички авансови плащания за резервации през този период ще бъдат възстановени в пълен размер по банковите сметки на гостите.

Може да следите официалния уебсайт на хотела или нашата Facebook страница www.facebook.com/hotelmarkovo за допълнителна информация.

За бъдещи резервации може да използвате резервационната система на уебсайта ни или нашия денонощен телефон на рецепция +359 88 566 9560.

Бъдете отговорни към себе си и Вашите близки!

Бъдете здрави и до нови срещи!