Парк и СПА Хотел Марково на 6-то място в класация TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2019

Парк и СПА Хотел Марково се нареди на престижното 6-то място на национално ниво за най-добър хотел според мнението, изказано от гостите посетили комплекса. 

По време на Хотелския форум, който се проведе в НДК, беше обявена класацията TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2019.

Класацията дава точна информация за хотелите, които са постигнали и запазили най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на гостите, посетили хотела.

Всеки ден, хотелите се оценят от хората в световни сайтове за резервации като: booking.com, Tripadvisor, Holiday Check и други.  Именно на база техните изказани мнения се подготвя и обявява класацията. За да се гарантира максимална обективност, за съставянето на класацията, Хотелският форум си партнира с международния лидер в оценката на онлайн репутацията ReviewPro, а самото оценяване е базирано на техния Global Review Index (GRI), който се използва от хиляди хотели и хотелски групи по цял свят, за да следят и подобряват своята онлайн репутация.

Парк и СПА Хотел Марково, който се намира само на 2 км от Пловдив, бързо успя да се превърне в любимо кътче за почивка на семейства, спортни клубове и изявени личности. Подходящ, както за спокоен престой сред заобикалящата го природа, така и за провеждането на сватбени тържества, бизнес срещи или частни поводи. В непосредствена близост гостите на комплекса могат да се насладят на невероятни преживявания из историческите забележителности, сред които: Архитектурно исторически резерват „Старинен Пловдив“, Регионален етнографски музей Пловдив, Балабановата къща, позната още като Къщата на хаджи Панайот Лампша и още много други забележителности.

Ние от Парк и СПА Хотел Марково благодарим за гласуваното доверие.

 

Източник на класацията:  http://horeweek.com/top100-best-hotels-2019-rating/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *