Наем на Лимузина CHRYSLER 300 C

 

Парк и СПА Хотел Марково

Подарете си Преживяване с луксозен отпечатък!

Свети Валентин  наближава, а с този поръчков модел с high-class оборудване и несравними удoбства определено може да накарате вашия любим/а да се почувства истински специален/а!

Само сега, имате възможността да се възползвате от нашата специална  ПРОМО ОФЕРТА!  От 180 лв. редовна цена за 1 час на 150 лв. за външни гости на комплекса!

Парк и СПА Хотел Марково впечатлява в Пловдив с бялата луксозна лимузина, която предлага решения от висок клас за гости на града, петзвезден комфорт за бизнес клиенти и достъпен лукс за специални поводи.

Комплексът подарява на своите гости преференциални цени, като се възползвате от 33% отстъпка и наемете лимузината за панорамна разходка за един час – 120 лв.!

Единственият поръчков модел лимузина с висок клас оборудване и несравними удобства е идеалното наемно решение, както за туристи, за да обиколят и разгледат всичко предлагано от града, така и за специални случаи и поводи. Оборудваната с уникална караоке система, зареден бар и допълнителни екстри като димна завеса, лимузината е подходяща и за весели рождени дни, сватбени тържества, или просто романтична разходка из най-стария жив град в Европа.

*Цените не важат за периода на абитуриентските и абсолвентските балове. Aко желаете да получите оферта за този период, моля да се свържете с нас на тел.:

Телефон за информация и резервации: +359 894 529 777

E-mail: marketing@hotelmarkovo.bg

Цени за наем на Лимузина Chrysler 300C

(включва и професионален шофьор)

В рамките на Пловдив
Наем за 1-5 часа  180-550 BGN
Цена на допълнителен започнат час след 5-тия 90 BGN
Извън Пловдив
Наем за 1 час с включен 30 км пробег 180 BGN
Наем за 2 часа с включен 40 км пробег  280 BGN
Наем за 3 часа с включен 50 км пробег 370 BGN
Наем за 4 часа с включен 60 км пробег  460 BGN
Наем за 5 часа с включен 70 км пробег 550 BGN
Цена на допълнителен започнат час  90 BGN
Трансфер от Пловдив до летище София 350 BGN

 

Парк и СПА Хотел Марково