Какво да правим днес?

Здравейте, приятели!

Великден и еуфорията около него са вече зад гърба ни и ето че отново се завръщаме към ежедневието, а въпросът, който може би най-често си задаваме напоследък е „ А днес какво да правим?“.

Предвид, че до края на обявеното извънредно положение остават още три седмици, неминуемо е нужно да открием полезни и приятни занимания, с които да запълним времето си вкъщи. Нека използваме тази ситуация и се постараем да се надградим, обогатим или просто да проявим отговорност, наслаждавайки се на домашния уют. Това далеч не трябва да звучи негативно – нека останем вкъщи сега, за да бъдем отново заедно скоро!

Ние от „Парк и СПА Хотел Марково“ запретваме ръкави и Ви предлагаме някои от идеите си за приятни и пълноценни занимания вкъщи.

1. Готварски експерименти – Независимо дали ще готвите сами или със семейството си, кухнята е мястото, където може да развихрите въображението си и да експериментирате.

След цялото презапасяване, сега със сигурност е точният момент! Готвенето с любимите хора може да бъде много весело, а ние ще имаме грижата да Ви издадем няколко вкусни идеи от кухнята. Може да разгледате в нашия сайт рецепта за ябълкови палачинки, както и как да си направите вкусно задушено агнешко, като рецептите са специално подбрани от нашия Шеф готвач. Следете блога ни за още изкусителни предложения!

2. Направете си мини градинка – На терасата или на двора, цвете, билка или пък някой зеленчук, е чудесна идея за ползотворно занимание, а и със сигурност ще задържи интереса на малчуганите.

3. Кино вечери – Какво по-хубаво от вечер пред екрана със семейството или пък с пуканки в ръка? Хубавият филм винаги е добра идея! Сега е времето, в което да изгледаме онзи сериал, за който все не ни остава време. В периода на карантина екипът на „Парк и СПА Хотел Марково“ специално за Вас подбра любими филми, който да гледате за пръв или пореден път.

4. Настолни игри – Дали ще е „Не се сърди човече“, „Домино“ или „Монополи“, не е от особено значение – тъй като веселието е гарантирано. Оставете телефоните и се пригответе за доза смях по старомодния начин.

5. Пролетно почистване – Вероятно най-добрият момент за това е сега! Да се отървем от дрехите и вещите, които пазим за всеки случай, да освободим място за нови попълнения. Все пак, щом ще сме вкъщи още известно време е редно да ни е уютно и приятно.

6. Планирайте следващата си почивка – Рано или късно, ситуацията ще се стабилизира и животът ще възвърне обичайния си ритъм. Всеки от нас вече мечтае за следващата си дестинация, която да посети възможно най-скоро. Ще се радваме, ако изберете нас и гарантираме, че изборът ще е оправдан. Със сигурност готвим много приятни изненади за бъдещите си гости и най-вече за децата. В „Парк и СПА Хотел Марково“ може да бъдете спокойни, че правите Вашата резервация без ангажименти за депозит и с възможност за безплатно анулиране.

Поздрави и бъдете здрави!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *