Залез Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив
Дневена Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив
Дневена Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив
Нощна Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив

Добре Дошли в
Парк и СПА Хотел Марково

Дневена Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив

Единственото място в Пловдив, където се наслаждавате на почивка сред природата , като в същото време се намирате на минути от центъра на града. От едната Ви страна е Родопа планина – с чистия си балкански въздух и зеленина, а от другата – най-древния жив град в Европа.„Най-добър градски СПА хотел“2018-2019г.

Приоритет в политиката на Парк и СПА хотел Марково, е безкомпромисно високото качество при  нивото на обслужване, подбора на използваните хранителни  продукти, предлаганата козметика и цялостното преживяване.  В комфортна обстановка и стилен дизайн подаряваме магично преживяване –  символ на перфектното място през всеки сезон на годината. С безупречен професионализъм, Ви въвеждаме в тайнствата на различни Спа терапии и ритуали. Гостите на комплекса се радват на хармонична почивка и успешни бизнес срещи – в условия, създадени с усещането за комфорт, лукс и внимание към детайла.

Комплексът предлага 110 възможности за настанявне, богато меню, избор на ресторанти, и различни идеи за изключително прекарване на свободното време.

Всичко това  прави Парк и СПА Хотел Марковопривлекателен център както за важни обществени събития, специални гости и медии,така и за фирмени събития и частни посещения.