Залез Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив
Дневена Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив
Дневена Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив
Нощна Панорама Парк и СПА Хотел Марково в близост до Пловдив

Добре Дошли в
Парк и СПА Хотел Марково

Панорамно разположен в подножието на най-лиричната българска планина – Родопа планина, четиризвездният Парк и СПА Хотел Марково, който се намира само на 2 км от град Пловдив предлага един незабравим престой на своите гости, съчетан с много СПА изкушения.

Хотелът, намиращ се в непосредствена близост до град Пловдив, предлага настаняване в 110 стаи. Освен стандартните 79 стаи, гостите на хотела имат възможността  да се насладят и на най-новите попълнения на хотела – Делукс стаи, Студиа, Делукс апартамент и ВИП апартамент, съчетаващи очарователен дизайн и изискан лукс.

Отличен с признанието за “Най-добър градски СПА Хотел” за 2018 г. от БХРА, можете да бъдете сигурни, че нашата мисия е винаги да предоставяме услуги с най-високо качество.

В комфортната обстановка и стилният дизайн, ние Ви подаряваме магично преживяване на перфектното място подходящо за всеки сезон от годината.

С безупречен професионализъм, Ви въвеждаме в тайните на различни СПА терапии и ритуали от целия свят. В СПА центърът на Парк и СПА Хотел Марково, гостите имат възможността да се  насладят на разнообразие от масажи и терапии, две сауни, вътрешен басейн и фитнес зала.

Парк и СПА Хотел Марково разполага с два ресторанта с общ капацитет 400 места.

Ресторант Belle Vue предлага внушителна гледка към най-стария жив град в Европа – Пловдив, а менюто включва вариации както на автентични, традиционни български специалитети, така и ястия от интернационалната кухня.

Ресторант Bella Donna е пригоден за различни видове организирани събития, от лични поводи, тържества, сватби и балове, до корпоративни мероприятия и фирмени празници.

С усещане за комфорт, лукс и внимание към всеки детайл, гостите на комплекса могат да се радват на хармонична почивка, както и успешни бизнес срещи в специално създадените за това условия.

Конферентната зала се превърна в най-подходящото място за организиране и провеждане на тиймбилдинг активности, фирмени обучения, конференции и бизнес срещи.

Приоритет в политиката на Парк и СПА Хотел Марково е безкомпромисното високо качество в нивото на обслужване и позитивното цялостно изживяване на гостите.