Зимен и Летен детски кът

Забавление в просторна и сигурна среда!

 

В Парк и СПА Хотел Марково можете да бъдете спокойни, че Вашите малчугани ще се забавляват, докато Вие се наслаждавате на почивката си. Пързалки и играчки очакват най-малките в детския кът –  за разлика от други хотели в Пловдив, при нас ще смените градската среда с обширни отворени пространства в полите на Родопите. Просторът е осезаем – върешната част е с 80кв.м, а външната – 120кв.м. С идеална видимост към детския кът е разположена частна зала – където гостите Ви ще могат да празнуват и да наблюдават децата.

В детския кът аниматор забавлява децата всеки ден от 10:00 до 22:00 часа.

Съоръженията ни отговарят на всички стандарти за безопасност. Разположили сме и удобен кафе-бар, от който да можете да наблюдавате децата, докато лудуват.

Изберете Парк и СПА Хотел Марково за организирането на рождени дни и детски партита. Екипът ни ще се погрижи за Вашия специален повод и доброто настроение на децата – подбор на детско меню, украса, аниматор и музика, и контолиран достъп до басейна, а зала Piccolino е в непосредствена близост до детския кът, и дава възможност за организиране на частно парти.

За контакти – организация на партита: от 09:00ч до 17:00ч – marketing@hotelmarkovo.bg,

или на +359 894 529 777

За гостите на хотела в детския кът аниматор забавлява децата всеки ден от 10:00 до 22:00