ОТКРИТ И ЗАКРИТ ДЕТСКИ КЪТ

Забавление в просторна и сигурна среда!

В Парк и СПА Хотел Марково можете да бъдете спокойни, че Вашите малчугани ще се забавляват, докато Вие се наслаждавате на почивката си.  Всеки ден в детския кът има аниматор, който се грижи за забавата на Вашите деца от 10:00 до 22:00 часа, а съоръженията ни отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

Пързалки и играчки очакват най-малките в детския кът, като за разлика от останалите хотели, при нас ще смените градската среда с обширни отворени пространства в полите на Родопите.

Вътрешната част на детския кът е 80 кв. м, а външната 120 кв. м, което дава предостатъчно пространство на децата да се забавляват, докато Вие се наслаждавате на своята почивка или бизнес среща.

За още по-голямо Ваше удобство и сигурност, сме разположили комфортен кафе-бар, от който да можете да наблюдавате децата, докато лудуват.

Парк и СПА Хотел Марково предлага организирането на незабравими рождени дни и детски партита. Екипът ни ще се погрижи за специалния повод и доброто настроение на Вашите деца.

Заедно ще направим подходящ избор за детско меню, украса, аниматор, музика, и контролиран достъп до басейна, зала Piccolino е в непосредствена близост до детския кът, като дава възможността за организиране на частно парти.

За информация и резервации: +359 894 529 777

E-mail: marketing@hotelmarkovo.bg